NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Ograničenja vlasničkih prava

Svi materijali na Stranicama, uključujući, bez ograničenja, sve informativne tekstove, njen dizajn i "gledaj i osjeti“, raspored, fotografije, grafike, zvučne zapise, videozapise, poruke, interaktivni dizajn i funkcionalnosti razmjene instant poruka, datoteke, dokumente, slike ili druge materijale (jednim imenom, "Materijala"), javno objavljene ili privatno razmijenjene, kao i sve izvedene radove, u vlasništvu su Barney's-a ili drugih stranaka koje su dale dozvolu za korištenje svojih materijala Barney's-u i zaštićene su autorskim pravom, zaštitnim znakom i drugim zakonima za zaštitu intelektualnog vlasništva. Barney's se odriče bilo kojeg vlasničkog interesa za autorska prava, zaštićene znakove, uslužne znakove, logotipe, slogane, nazive domena i trgovačka prava, osim vlastitih. Zaštićeni znakovi, logotipi, slike, zvučni zapisi i uslužne oznake prikazane na Stranicama su vlasništvo Barney's-a ili neke treće strane; suglasni ste ne prikazivati ili koristiti takvo vlasništvo bez prethodnog pisanog odobrenja Barney's-a.

Materijali na Stranici ne smiju se kopirati, reproducirati, ponovno objavljivati, učitavati, objavljivati, prenositi ili distribuirati na bilo koji način, uključujući i e-mailom ili druge elektroničke načine, bez prethodne pisane suglasnosti Barney's-a. Bilo koja modifikacija Materijala, uporaba Materijala na bilo kojoj web stranici ili u mrežnom računalnom okruženju ili uporaba Materijala za bilo koju drugu svrhu osim osobne, bez prethodnog odobrenja Barney's Souvenirs BV, je kršenje autorskih, zaštićenih i drugih vlasničkih prava u Materijalima i izričito je zabranjena..

Poveznice s drugim mrežnim stranicama

Stranice mogu sadržavati poveznice s mrežnim stranicama trećih strana, kako bi Vam se ugodilo. Stranicama se može pristupiti i putem poveznica koje se nalaze na mrežnim stranicama trećih strana. Povezane stranice trećih strana nisu pod nadzorom Barney's-a. Barney's ne podržava, ne prihvaća i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj ili pravila privatnosti bilo koje treće strane, uključujući i, ali ne i ograničeno na, informacije koje daju stranice treće strane koje mogu povezati korisnika sa Stranicama. Ako ste pristupili Stranicama putem poveznice treće strane, i dalje ste obvezani odredbama i uvjetima ovih Uvjeta korištenja. Barney's neće ni u kom slučaju biti odgovoran za bilo koji sadržaj ili druge materijale na ili dostupne na web stranicama treće strane.

Odricanjem od jamstva

Izričito se slažete da je uporaba stranica i usluga na Vaš vlastiti rizik. Stranice, usluge i bilo koji sadržaj koji se ondje nalazi ili se sa stranica može preuzeti osigurava se u smislu "kakav jest" i "kako je dostupan". Barney’s izričito odbija jamstvo bilo koje vrste, izričito ili podrazumijevajuće, uključujući, ali ne i ograničeno na utrživost, tiho uživanje, pogodnost za određenu svrhu ili nekršenje. Niti jedan zahtjev ili informacija, usmena ili pisana, koje ste dobili od Barney’s ili putem stranice ili usluga neće stvoriti bilo kakvo jamstvo koje ovdje nije izričito dano.

Barney’s ne daje jamstvo da će usluge ili bilo koji sadržaj naveden na stranicama ili i bilo kojem sadržaju na njima ili preuzet s njih ispuniti Vaša očekivanja, biti točne, potpune, ažurne ili pravovremene ili da će stranice ili usluge biti neometane, pravovremene, sigurne ili bez grešaka. U slučaju da je sadržaj web stranice netočan, nepotpun ili zastario, Barney’s nije namjerno napravio krivo predstavljanje materijala niti Barney’s namjerno daje netočne informacije.

Razumijete i slažete se da bilo koji materijal i/ili podaci preuzeti ili na drugi način dobiveni putem uporabe stranica ili usluga ili usluge i bilo koji sadržaj koji se nalazi na njima ili je s njih preuzet preuzimate na vlastitu odgovornost i rizik i da ste samo Vi odgovorni za bilo kakvu štetu na Vašem računalnom sustavu ili bilo kakav gubitak podataka do kojih dođe radi preuzimanja takvih materijala i/ili podataka.

Barney’s se neće smatrati odgovornim za bilo kakav gubitak ili oštećenje izazvane ili navodno izazvane, izravno ili neizravno, informacijama ili idejama sadržanim, predloženim ili povezanim na stranicama, putem usluga ili Vašom uporabom istih.

Barney’s i davatelji dozvola ne reprezentiraju i ne jamče da su stranice, usluge ili bilo koji sadržaj na njima ili preuzet s njih pogodan ili dostupan za korištenje na bilo kojoj zemljopisnoj lokaciji. Ako koristite usluge van Sjedinjenih Američkih Država, osobno ste odgovorni za sukladnost s primjenjivim zakonima, uključujući , bez ograničenja, zakone o uvozu i izvozu drugih zemalja.

Ograničenjem odgovornosti

Barney’s i njegovi zaposlenici neće biti odgovorni za bilo kakve izravne, neizravne, slučajne, posebne ili posljedične štete nastale radi uporabe ili nemogućnosti uporabe stranica, usluga ili bilo kojeg sadržaja navedenog na njima ili bilo kojih informacija dobivenih na stranicama, putem usluga ili cijene osiguravanja zamjenskih usluga ili posljedica neovlaštenog pristupa ili izmjene Vašeg slanja ili podataka, uključujući, ali ne i ograničeno na, štete koje su dovele do gubitka profita, uporabe, podataka ili druge nematerijalne imovine, čak i ako su iste bile predvidive ili ako je Barney’s bio upoznat s mogućnošću takve štete. Slažete se da ukupna odgovornost Barneys souvenirs BV za štete, neovisno o obliku djelovanja, neće prijeći stvaran ukupni iznos koji je Barney’s primio od Vas za pristup stranicama i/ili korištenje usluga. Ako Vaša uporaba stranica, usluga i/ili roba dovede do potrebe za servisiranjem, popravkom ili ispravljanjem opreme ili podataka, Vi preuzimate sve troškove istih.

©>AUTORSKA PRAVA 2019 SVA PRAVA PRIDRŽANA.

Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam