NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA

UPUTE ZA PLAćANJE

1. Je li moguće platiti kreditnom i debitnom karticom?

Plaćanje kreditnom karticom vrlo je jednostavno u našem sustavu plaćanja! Kad ste spremni platiti, odaberite mogućnost kreditna/debitna kartica i unesite sve navedene pojedinosti: broj kartice, datum valjanosti i sigurnosnu šifru od 3 broja koju možete pronaći na stražnjoj strani svoje kartice. 

Kad je plaćanje uspješno provedeno, počet ćemo s obradom Vaše narudžbe.

S kartice neće biti naplaćen nikakav iznos dok se roba ne pošalje.

Imajte na umu da se povremeno mogu primjenjivati dodatne sigurnosne mjere kako bi se ovi računi zaštitili od prevaranata. Kontaktirajte svoju kartičnu kuću ako niste dobili šifru za ovu sigurnosnu provjeru. 

2. Je li moguće plaćanje čekovima?

Trenutno ne primamo osobne čekove za internetske narudžbe ili veleprodajne narudžbe.

3. Primate li plaćanje putem poštanskog naloga?

Trenutno ne primamo poštanske naloge.

4. Primate li plaćanje bankovnim transferom?

Vrlo rado primamo plaćanja bankovnim transferom. To se može obaviti putem normalnog procesa odjave, gdje ćete dobiti broj na koji se možete pozvati i pojedinosti naše banke.

Jednostavno napravite narudžbu, odaberite plaćanje bankovnim transferom i mi ćemo Vam poslati e-mail s brojem Vaše narudžbe. Kad primite potvrdni e-mail, morate koristiti mogućnost transfera Vaše banke, putem telefona, interneta ili u poslovnici.

Poslat ćemo Vam naše podatke koji će Vam trebati tijekom procesa transfera. Potrebno je unijeti IBAN ili BIC / Swift šifre. U rijetkim slučajevima, možda ćete trebati adresu.

Tijekom plaćanja, molimo, unesite svoje ime i broj narudžbe u dio s komentarima tako da se uplata može povezati s Vašom narudžbom.

Molimo, unesite ukupni iznos naveden na Vašoj narudžbi. Ako je uplata manja, isto će dovesti do odbijanja uplate. Isto tako, ako odaberete podjelu ili pokušate prebaciti naknadu za transfer na Barney’s Farm, to će dovesti do odbijanja uplate.

5. Primate li gotovinu u omotnici?

Ne primamo uplate gotovinom u omotnici. Radimo na tome da aktiviramo ovu mogućnost u budućnosti. 

6. Primate li uplate iz SAD-a?

Na žalost, Barney's Farm nije u mogućnosti primati uplate ili slati na bilo koju lokaciju unutar SAD-a. 

7. Primate li PayPal?

Na žalost, radi uvjeta korištenja PayPala nismo u mogućnosti na našu stranicu dodati ovaj način plaćanja.

8. Nudite li mogućnosti veleprodaje i kupovine većih količina?

Rado ćemo primiti veleprodajne narudžbe, a za to je potrebno kontaktirati sales@barneysfarm.com kako biste napravili račun, isto tako, kontaktirajte nas unaprijed za kupovinu većih količina, prije nego što napravite svoju narudžbu.

Pošaljite nam e-mail s količinama i stavkama za koje ste zainteresirani i mi ćemo Vas kontaktirati s dodatnim informacijama. 

9. Nudite li kodove za popust?

U Barney's Farm trgovini smo sretni što možemo ponuditi najbolje moguće cijene na cijeli raspon naših proizvoda. 

Volimo davati najbolje uvjete svim našim korisnicima i imamo široki raspon promotivnih akcija koje se odvijaju tijekom cijele godine.

Pratite novosti na našim Twitter i Facebook stranice i, naravno, dođite nas posjetiti, jer Barney's Farm ide oko svijeta, na svim Vašim omiljenim izložbama i događajima!

10. Vraćate li uplaćena sredstva?

Na Barney’s Farm se trudimo osigurati svojim korisnicima proizvode najbolje kvalitete dostupne na tržištu. U rijetkim slučajevima kad ste nezadovoljni svojom kupovinom, kontaktirajte nas kako bismo, u suradnji s Vama, pokušali riješiti problem.

Povrati novca su mogući samo za proizvode koji su neotvoreni i neoštećeni. Nakon što je povrat dogovoren, svi proizvodi moraju se vratiti u naše skladište. Tamo ćemo procijeniti pakete i kontaktirati Vas s odlukom o vraćanju uplaćenih sredstava.

Troškovi povrata ne mogu se nadoknaditi, osim ako nije drugačije navedeno.

11.
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam