NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA

O NAMA

Bilo je to tijekom kasnih 1980-ih i visoko u Himalajima, dok je gusti snijeg pronalazio svoj put iz oblaka, mala skupina uzgajivača počela je križati vrste marihuane, pažljivo odabrane iz svakog kutka Bliskog Istoka i Azije. Obilne žetve Sativa i Indica sorti održavale su dobro raspoloženje skupine tijekom razdoblja od 3 godine u ruralnim, napuštenim planinama. Jedan član ove talentirane skupine nastavit će djelovati i stvoriti jedan od najistaknutijih poslova za proizvodnju sjemena kanabisa na svijetu. Taj posao je Barney's Farm, a čovjek koji ga je pokrenuo je Derry.

Nakon razdoblja uspješnog uzgoja u Aziji, Derry se vratio u Amsterdam 1992., sa svojim novostvorenim sjemenom kanabisa i preuzeo kormilo Barney's Coffee Shopa. Popularnost njegovih vrsta učinile su Barney's mjestom na koje zainteresirane stranke iz svih dijelova svijeta moraju doći.

Jedinstvena priroda početaka kompanije poput Barney's Farm samo pomaže njenoj ionako velikoj popularnosti. Dobitnici bezbrojnih nagrada imaju beskrajnu želju za proizvodnjom 'novih i uzbudljivih' vrsta kanabisa, nije ni čuda da postoje međunarodni zahtjevi za kreacijama Barney’s Farma.

Tijekom posljednjeg desetljeća, Barney’s Farm je proizveo neka od najpopularnijih podvrsta kanabisa na svijetu. Osvojili su Cannabis Cup i Indica/Sativa Cupove s G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream i mnogim drugim, a Critical Kush je postala najbolje prodavana vrsta samo nekoliko mjeseci od pojave na tržištu.

Unatoč povijesti koja se proteže skoro 30 godina, popularnost Barney’s Farma nikad nije opala. Nove se vrste redovito pojavljuju na tržištu, što omogućava sve većem broju korisnika uživanje u visoko kvalitetnom sjemenu iz kompanije koja je počela, doslovno, na vrhu i tamo je od tada i ostala.

 

Telefon
+31-204117249


Dodatne pojedinosti
BTW/VAT:NL8160.12.453B01
KvK:34251957

Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam