NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Amnesia Haze Auto
Amnesia Haze Auto 1Amnesia Haze Auto 2Amnesia Haze Auto 3Amnesia Haze Auto 4Amnesia Haze Auto 5
Amnesia Haze Auto 6Amnesia Haze Auto 7Amnesia Haze Auto 8Amnesia Haze Auto 9Amnesia Haze Auto 10

AMNESIA HAZE AUTO STRAIN

OVA VIšESTRUKO NAGRAđIVANA LEGENDA AMSTERDAMA, SADA UKRšTENA S NAšIM BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Amnesia Haze Auto Sjeme Kanabisa

AMNESIA HAZE AUTO je vjerojatno jedno od najuzbudljivijih izdanja koje je Barneyjeva farma objavila u posljednje vrijeme, dugo očekivana i zakašnjela evolucija pravog klasika. Podrijetlo genetike AMNESIA HAZE poprilično oduzima dah, križajući domaće rase iz jugoistočne Azije (tajlandski, kambodžanski, laoški) s malo jamajčanskih sorti izmaglice uz dodatak afganistanske – havajske genetike. Prije gotovo dva desetljeća, Soma je darovao jedan od svojih najboljih fenotipova AMNESIA HAZE laboratoriju Barneys Farm. Ova legendarna genetika koja je dominirala amsterdamskom scenom otkako je Barney osvojio High Times Cannabis Cup 2004., tiho je tinjala u pozadini, podnoseći složenu fuziju s našim BF Super Auto #1. AMNESIA HAZE AUTO je iznimno produktivan hibrid sa dominantom sative s ubrzanim rastom zahvaljujući baštini Sativa. Raste viši od većine autocvjetnih sorti do 150 cm s opsežnim gustim maslinasto-zelenim svjetlucavim cvjetnim strukturama, prekrivenim gustim narančastim dlačicama. Kao što biste i očekivali od podrijetla Jaw dropping, njegova intenzivna mješavina zemljanih aroma s bogatim prepoznatljivim naznakama limuna i citrusa odmah je prepoznatljiva po klasiku kakav je. Najzastupljeniji terpeni u jedinstvenoj fuziji Amnesia Haze Auto su kariofilen, a slijede mircen i limonen da spomenemo samo neke.
80% Sativa 20% IndicaKoja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Amnesia Haze Auto?
Sjemenke kanabisa Amnesia Haze Auto klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Amnesia Haze Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
VEĆINOM SATIVA
Oštar i osvježavajući, limun, citrusno voće i zemljani bor.
Zemljane arome s bogatim karakterističnim notama limuna i citrusa.
VRUĆE I UMJERENO
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
VEĆINOM SATIVA
Oštar i osvježavajući, limun, citrusno voće i zemljani bor.
Zemljane arome s bogatim karakterističnim notama limuna i citrusa.
VRUĆE I UMJERENO
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam