NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

PODIGNITE SVOJU SVIJEST UZ OVU IZNIMNU INDICU OD KOJE CURE SLINE

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
33% OFF
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Ayahuasca Purple Sjeme Kanabisa

Barney's Farm, poznat uzgajivač vrhunskih sorti kanabisa, prije nekoliko je godina primio darežljivi poklon sjemenki Red River Delta. Nakon uzgoja, rezultirajuće biljke Ayahuasca Purple bile su ništa manje od otkrića sa svojim očaravajućim ljubičastim i rubinsko crvenim nijansama. Ljepota ovih biljaka Ayahuasca Purple dodatno je pojačana njihovom čvrstom i snažnom strukturom, s širokim listovima i kratkim, čvrsto građenim okvirom. Da bi maksimalno iskoristili potencijal ovih izvanrednih primjeraka, tim na Barney's Farmu odlučio se za strateški program križanja.

 

Pažljivim odabirom najboljih karakteristika Red River Delta i spajanjem s već poznatom Master Kush, uzgajivači su stvorili hibridnu sortu koja je bila savršena. Konačni rezultat ovog programa križanja je sorta koja ne samo da je estetski zadovoljavajuća, već se odlikuje i izvanrednim karakteristikama rasta. Ogromni gusti pupoljci koji ukrašavaju široke listove ove sorte prizor su za vidjeti, ali dolaze i s jedinstvenim izazovom. Kako biljke Ayahuasca Purple ulaze u posljednji tjedan cvatnje, težina gustih pupoljaka zahtijevat će potporu kako bi se spriječilo pucanje. Osim svog zapanjujućeg vizualnog izgleda, ovu sortu Ayahuasca Purple poznaje se i po bogatom i složenom mirisu koji je zavodljiva mješavina lješnjaka i papaje.

 

Sam miris dovoljan je da osjetila prenese u rajsko stanje, ali učinci Ayahuasca Purple ono su što je zaista izdvaja. Kada se konzumira, trava Ayahuasca Purple stvara opuštajuće i zadovoljavajuće iskustvo koje se može opisati kao ništa manje od nebeskog. Smirujući i umirujući učinci koje proizvodi su zaista neusporedivi, čineći je savršenim izborom za one koji traže bijeg od svakodnevnih stresova života. Bilo da želite opustiti nakon napornog dana ili jednostavno tražite način za opuštanje i punjenje energijom, Ayahuasca Purple je odgovor.Je li Ayahuasca Purple Indica ili S
Sorte Ayahuasca Purple od Barneys Farm je 100% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Ayahuasca Purple?
Za pravilno skladištenje sjemenki Ayahuasca Purple, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Ayahuasca Purple?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Ayahuasca Purple sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Ayahuasca Purple stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Ayahuasca Purple proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Ayahuasca Purple?
Sjemenke kanabisa Ayahuasca Purple klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Ayahuasca Purple Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Red River Delta x Master Kush
Društvenost, euforija, sreća, opuštanje, pospanost
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
55 - 65
RUJAN
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Lavanda, Mango, orašasti plodovi, tropski
Papaja, zemljana, cvjetna, opora, kisela, slatka
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Red River Delta x Master Kush
Društvenost, euforija, sreća, opuštanje, pospanost
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
55 - 65
RUJAN
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Lavanda, Mango, orašasti plodovi, tropski
Papaja, zemljana, cvjetna, opora, kisela, slatka
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam