BISCOTTI STRAIN
Biscotti Sjeme Kanabisa
Predstavljamo očaravajući Biscotti, sortu koja će zasigurno mamiti vaša osjetila i ostaviti vas u stanju čiste sreće. Pripremite se da vas zavede svojom privlačnom mješavinom Gelato, Girl Scout Cookies i OG Kush-a, sve skupa isprepleteno kako bi stvorili remek-djelo genetske savršenosti. Terpeni naše sorte Biscotti su simfonija prirodnih aroma, slatka, zemljasta i citrusna melodija koja će opojiti vaša osjetila i ostaviti vas željne još. Njegov neodoljivi profil okusa je djelo umjetnosti, senzualno putovanje koje će probuditi vaše okusne pupoljke i odvesti vas u svijet čistog keksaškog ekstaza.
Sa postotkom THC-a od 25-27%, ova sorta Biscotti pruža snažan i intenzivan osjećaj koji će vas brzo odvesti u sanjivo stanje opuštanja. Njegova dominantna indika genetika pruža euforično i smirujuće iskustvo zbog kojeg ćete se osjećati kao da lebdite u zraku. Biscotti trava nije samo užitak za konzumaciju, već je i izuzetno produktivna sorta, s vanjskim prinosima do 1,5kg i unutarnjim prinosima od 650g/m2. Njegova kompaktna i veličanstvena statua, s unutarnjom visinom od 0,9m-1,10m i vanjskom visinom od 1,5m-2,0m, čini je pravim čudom prirode koje će sigurno ostaviti trajni dojam.
Biscottijev vrijeme cvatnje od samo 65-70 dana unutra i početak berbe vani u listopadu znači da nećete morati čekati predugo kako biste iskusili njegove zavodljive učinke. Počastite se ultimativnom poslasticom danas i dopustite Biscottiju da vas odvede na putovanje čistog užitka i oduševljenja. Ne propustite ovu izvanrednu i jedinstvenu čuda genetske evolucije - naša sorta Biscotti je jedina iskušenje koje vam treba.
20% Sativa 80% Indica
Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Biscotti?
Sjemenke kanabisa Biscotti klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.