NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Blue Dream

BLUE DREAM STRAIN

 
RATING
Blueberry Strain x Super Silver Haze Strain
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA
  • Žao nam je, ovo sjeme trenutno nije dostupno u prodaji.
  • Želite li da Vam pošaljemo e-mail kad ovo sjeme bude u zalihama?

Blue Dream Sjeme KanabisaJe li Blue Dream Indica ili S
Sorte Blue Dream od Barneys Farm je 60% Sativa 40% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Blue Dream?
Za pravilno skladištenje sjemenki Blue Dream, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Blue Dream?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Blue Dream sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Blue Dream stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Blue Dream proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Blue Dream?
Sjemenke kanabisa Blue Dream klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Blue Dream Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Blueberry Strain x Super Silver Haze Strain
3000 gr/plant
650 gr/m˛
65 - 70
LISTOPAD
2nd-3rd week
100-120cm
400cm
Visoko
40%
60%
VEĆINOM SATIVA
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Blueberry Strain x Super Silver Haze Strain
3000 gr/plant
650 gr/m˛
65 - 70
LISTOPAD
2nd-3rd week
100-120cm
400cm
Visoko
40%
60%
VEĆINOM SATIVA
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam