BLUE GELATO 41 STRAIN
UžIVAJTE U MOćI GENETIKE ZAPADNE OBALE UZ OVAJ PSIHODELIčNI KRIžANAC COOKIESA PUN RADOSTI
Blue Gelato 41 Sjeme Kanabisa
BLUE GELATO 41 je naš senzacionalni novi Blueberry super-ukršten sa West Coast sortom. Kreirana ukrštanjem čuvene BLueberry sorte s Thin Mint Girl Scout Cookies vrstom, kao i svežom i voćnom Indikom, Sunset Sherbert sortom. BLUE GELATO 41 će vas brzo uvući u mirno stanje snažnog psihodeličnog zadovoljstva. Mnogi fenotipovi prikazuju plavo / ljubičasto cveće, svi su umazani smolom i prave slatke i zemljano-citrusne ukuse. Neka ova luda Indika fascinira vaše ukuse i oslobodi vas bola, ostavljajući čisto zadovoljstvo i radost. Iako su Gelatove arome čudesno opojne, efekti su uglavnom jasni i energični. Cvetanje u zatvorenom je od 9 do 10 nedelja; na otvorenom BLUE GELATO 41 može dostiči visinu i do 2 metra, obično sazrevajući u oktobru. Očekujte izuzetan prinos! Uz odugovlačenje pred-cvetanja, može se ostvariti prinos do 3kg sjajnih pupoljaka.
Je li Blue Gelato 41 Indica ili S
Sorte Blue Gelato 41 od Barneys Farm je 40% Sativa 60% Indica
Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Blue Gelato 41?
Za pravilno skladiÅ¡tenje sjemenki Blue Gelato 41, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.
Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Blue Gelato 41?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Blue Gelato 41 sjemenki kanabisa ako je to dopuÅ¡teno u vaÅ¡em području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Blue Gelato 41 stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Blue Gelato 41 proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.
Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Blue Gelato 41?
Sjemenke kanabisa Blue Gelato 41 klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loÅ¡e klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isuÅ¡ivanja sadnica.