NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT STRAIN

PRIPREMITE SE ZA BRILJANTAN PRIKAZ EGZOTIčNIH TERPENA PUNIH AROME I OčARAVAJUćE BOJE

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Blue Sunset Sherbert Sjeme Kanabisa

BLUE SUNSET SHERBERT sjemenske banke Barney's Farm. Indiki naklonjeniji hibrid masivnog prinosa koji ni u jednom trenutku ne postaje nespretan za rad zahvaljujući broju stranskih grana s kapacitetom podržavanja i najtežih nakupina konopljinih cvjetova. Super-brzo cvjetanje u samo 59 do 63 dana i produkcija od 650-700 g/m2. Kompaknte veličine i nadprosječne produkcije trihoma, ova biljka naraste do 80cm u unutarnjem uzgoju i prava je poslastica. U vanjskom uzgoju može doseći i zapanjujućih +2 metra s prinosom do 1kg na biljku. BLUE SUNSET SHERBERT usavršava svoj izgled u zadnjim danima tokom kojih prikaže magičnu transformaciju kao očaravajući kaleidoskop egzotično obojanih listova i svijetlih narančastih dlačica. Smolom prekriti tvrdi i gusti vrhovi puni su svjetlucajućih kristala trihoma koji su na našim THC testiranjima dosegli nevjerojatnih 28%. Tragovi Purple Puncha i Sherbet Dib Dab mogu se primjetiti u ovoj predivnoj sorti, a visoki nivoi terpena uključujući Limonene, Humulene i Terpinolene po pravilnom sušenju podižu tonove slatkiša, citrusa i slatkih borovnica koji označuju ovu sortu. BLUE SUNSET SHERBERT ima omamljujuće močan efekt kombinirajući najbolje iz oba svijeta: instantno podižući euforičan sativa high i nokautirajuće, cijelim tijelom prožimajući se, indica pomirujuće iskustvo. Savršen način za završetak dana! 
35% Sativa 65% IndicaKoja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Blue Sunset Sherbert?
Sjemenke kanabisa Blue Sunset Sherbert klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Blue Sunset Sherbert Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Sunset Sherbet x Purple Punch
kreativan euforičan sativa high + cijelim tijelom prožimajući se indica pomirujuće iskustvo
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
59 - 63
LISTOPAD
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
VEĆINOM INDICA
Slatkiši, Citrusi
Slatkiši, Citrus, Slatko Jagodasto voće
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Sunset Sherbet x Purple Punch
kreativan euforičan sativa high + cijelim tijelom prožimajući se indica pomirujuće iskustvo
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
59 - 63
LISTOPAD
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
VEĆINOM INDICA
Slatkiši, Citrusi
Slatkiši, Citrus, Slatko Jagodasto voće
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam