CHEESE STRAIN
POSJETITE PLANET CHEESE, CIJELI DAN S OVIM DJED-SOJEM KANABISA - VRATIO SE NAš SPECIJALNI SIR
Cheese Sjeme Kanabisa
Feminizirani Cheese s Barneyeve farme! Pre svega, jedan kratki uvod za ovaj svevremenski klasik iz trezora Barneyeve farme. Ovaj vrlo čuvani bona fide odvest će vas u još jednu posve sirastu galaksiju okusa, punu eksplozivne kreativnosti i ljubavi. Ova "smrdljiva elektrana" razviti će čudesan broj bočnih grana ispunjenih blistavim užicima od sira. Sobni uzgajivači mogu doseći 600 g / m2, dok stručnjaci koji ga uzgajaju na otvorenom mogu doseći više od 1 kg sa samo jednom biljkom, a sve to nakon samo osam tjedana cvatnje. Božanstveno iskustvo sira učinit će da se kroz dan osjećate divno i sanjivo ,istovremeno vam dajući poticaj za kreativnosti i društvenost. Ukratko: učinit će sve malo vedrijim. Ipak. čuvajte se prekomjernog uživanja, jer učinak ove trave može biti suviše jak za vas ako se budete sve više i više osjećali "sirasto". To je jedan od razloga zašto je Cheese jedan od najkontroverznijih sojeva kanabisa na planeti. Stoga je i idealan je izbor za redovne dugogodišnje konzumere. Revolucionarna u svijetu kanabisa, ova apsolutno nevjerojatna sorta ispunjava sve zahtjeve. Usjev je dobar i svaki put donosi dobre prinose. Okus je jedinstveno voćni s primjesama sira. Naravno, učinci su tako dobri da ćete se osjećati kao da se nalazite izvan ovog svijeta. Nipošto ne propustite ovaj izvanredni dragulj s farme Barney’s.
50% Sativa 50% Indica
Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Cheese?
Sjemenke kanabisa Cheese klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.