NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Cheese Auto

CHEESE AUTO STRAIN

 
RATING
Cheese x BF Super Auto #1
33% OFF
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Cheese Auto Sjeme Kanabisa

Poznata sorta Cheese dobiva evoluciju autoflowering genetike Barneys Farm-a. Ova izuzetna sorta kanabisa je vrhunac svega, pružajući najzahtjevnijim ljubiteljima kanabisa nezaboravno iskustvo. Ova hibridna sorta dominantna u indici, rođena iz zavodljive kombinacije genetike Cheese i Super Auto #1, je izuzetna sorta trave koja će sigurno impresionirati.

 

Cheese Auto je visoko produktivan s koncentracijom THC-a od 20% i impresivnim vremenom cvatnje iz sjemena od samo 65-70 dana. Daje prinos do impresivnih 550-600g/m2 unutra i 200-300g po biljci vani. Njegova kompaktna veličina, koja mjeri 80-110cm unutra i 90-120cm vani, čini ga odličnom opcijom za uzgajivače koji žele maksimizirati proizvodnju dok štede prostor. No ono što Cheese Auto čini doista posebnim je njegov jedinstveni aroma i profil okusa.

 

Njegov prodoran miris sira, kombiniran s podtonovima skunka i zemlje, je nešto što nikada prije niste iskusili. I ne smijemo zaboraviti na njegov snažan i zaokružen učinak, s duboko umirujućim i smirujućim efektom koji je savršen za opuštajuću večer kod kuće. Prepustite se izvanrednom okusu i nezaboravnom iskustvu Cheese Auto danas!Je li Cheese Auto Indica ili S
Sorte Cheese Auto od Barneys Farm je 30% Sativa 70% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Cheese Auto?
Za pravilno skladištenje sjemenki Cheese Auto, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Cheese Auto?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Cheese Auto sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Cheese Auto stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Cheese Auto proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Cheese Auto?
Sjemenke kanabisa Cheese Auto klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Cheese Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Cheese x BF Super Auto #1
Opuštenost, Sreća, Stimulacija, Kreativnost
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Slatko, skunk, Začinjeni stari sir
Zemljano, Prodorni sir, Skunk
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Cheese x BF Super Auto #1
Opuštenost, Sreća, Stimulacija, Kreativnost
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Slatko, skunk, Začinjeni stari sir
Zemljano, Prodorni sir, Skunk
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam