NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Gary Payton

GARY PAYTON STRAIN

 
RATING
Y Griega Strain x Snowman Strain
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Gary Payton Sjeme Kanabisa

Sorta Gary Payton, nazvana po legendarnom američkom košarkašu, višestruki je pobjednik Cannabis Cupa i izvanredno svjedočanstvo umijeća uzgoja kanabisa. Ovaj jedinstveni, blago sativa dominantni hibrid je križanac između poznatih sorti Y Griega i Snowman. Nije samo ime ono što izdvaja Garyja Paytona; ova sorta brzo je stekla reputaciju zbog svoje iznimne kvalitete, karakterističnog profila okusa, velikog potencijala za žetvu i uravnoteženih učinaka, čineći je istaknutom u zajednici kanabisa.

 

Cvjetovi su tepih dubokih zelenih i ljubičastih nijansi, obilno posuti trihomima, dajući im smrznut izgled. Upadljiv kontrast boja je očaravajući, ukazujući na složenost i dubinu koju ova sorta nudi. Aromatične note začinjenog bilja i prodornog dizela s naznakom slatkih bobica potaknuti će osjetilo mirisa, postavljajući pozornicu za nadolazeće iskustvo.

 

Okus Garyja Paytona jednako je nezaboravan kao i njegov miris. Dok dim ili para dodiruju nepce, korisnici su tretirani simfonijom okusa. Zemljani podtonovi nadopunjuju se mješavinom začinjenih i slatkih nota, stvarajući višeslojni okus koji ugodno ostaje. Ova harmonična mješavina okusa čini Garyja Paytona omiljenim među onima koji cijene bogat i robustan okus.

 

Što se tiče učinaka, Gary Payton je doista u vlastitoj ligi. Nudi uravnotežen i sretan osjećaj s konzistentnih 25% THC-a+, zadovoljavajući i um i tijelo. Očekujte početni cerebralni nalet, pružajući nalet energije i povećanu fokusiranost. Postupno, to se pretvara u smirujući tjelesni high, ublažavajući napetost i promičući opuštanje bez prevelike sedacije.

 

Uzgoj Garyja Paytona može biti ispunjavajuće nastojanje za uzgajivače. On pokazuje energičan rast i otpornost, dobro se prilagođavajući različitim uvjetima uzgoja. U zatvorenom prostoru dostiže 80-90 cm, na otvorenom Gary Payton može narasti do 1,5 metra. Biljke se odlikuju svojom robustnom strukturom i izvanrednim potencijalom za prinos. Iako zahtijeva pažnju i njegu, rezultat je bogata žetva visokokvalitetnih pupova, do 700g/m² u zatvorenom i do 1kg po biljci na otvorenom, čineći napor vrijednim.

Vrijeme cvatnje u zatvorenom prostoru je 65-70 dana, vanjski soj Gary Payton bit će spreman do sredine listopada.Je li Gary Payton Indica ili S
Sorte Gary Payton od Barneys Farm je 55% Sativa 45% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Gary Payton?
Za pravilno skladištenje sjemenki Gary Payton, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Gary Payton?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Gary Payton sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Gary Payton stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Gary Payton proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Gary Payton?
Sjemenke kanabisa Gary Payton klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Gary Payton Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
LISTOPAD
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
SREDNJE
45%
55%
VEĆINOM SATIVA
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
LISTOPAD
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
SREDNJE
45%
55%
VEĆINOM SATIVA
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam