NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
GMO Auto

GMO AUTO STRAIN

 
RATING
GMO Strain x BF Super Auto #1
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

GMO Auto Sjeme Kanabisa

Energetizirajući, Kreativan. Bor, Citrus, Dizel. Dizelske podnote, Limun. GMO Auto je izvanredna sorta kanabisa savršena za one koji žele doživjeti intenzivan i zaokružen osjećaj bez potrebe za različitim svjetlosnim ciklusima. S njenim indica-dominantnim genima i impresivnom GMO i BF Super Auto #1 genetikom, koja proizvodi soj s izvanrednom snagom i okusom, nije iznenađenje što je ovaj soj visoko tražen među najizbirljivijim ljubiteljima kanabisa.

 

GMO Automatsko cvjetanje od Barneys Farm je prava snaga i pravo zadovoljstvo za uzgoj. S vremenom od sjemena do berbe od 70-75 dana, daje do 600g/m2 unutra i 200-300g po biljci izvan. Također je savršene veličine, dosežući do 90-110cm unutra i 100-130cm izvan, što ga čini izvrsnim izborom za vrtlare u zatvorenom i na otvorenom koji žele optimizirati produktivnost. GMO je poznat po svom specifičnom mirisu i profilu okusa, proizvodeći jak i dizelski miris koji je prožet naznakama češnjaka i zemljanih tonova.

 

To je zaista jedinstven okus koji će vas uzbuđivati i ostaviti željne još. S izvanrednom THC koncentracijom od 24%, osjećaj je snažan i uravnotežen, proizvodeći duboko umirujući i smirujući učinak koji je savršen za večernje ili pred spavanje.Je li GMO Auto Indica ili S
Sorte GMO Auto od Barneys Farm je 20% Sativa 80% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte GMO Auto?
Za pravilno skladištenje sjemenki GMO Auto, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte GMO Auto?
Postoji mnogo tehnika za klijanje GMO Auto sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke GMO Auto stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke GMO Auto proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa GMO Auto?
Sjemenke kanabisa GMO Auto klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

GMO Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforično, Podižuće
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
100-130cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Dizel, Češnjak, Zemljano
Dizel, Češnjak, Zemljano
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforično, Podižuće
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
100-130cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Dizel, Češnjak, Zemljano
Dizel, Češnjak, Zemljano
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam