NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Ice Cream Cake
Ice Cream Cake 1Ice Cream Cake 2Ice Cream Cake 3Ice Cream Cake 4Ice Cream Cake 5
Ice Cream Cake 6Ice Cream Cake 7Ice Cream Cake 8Ice Cream Cake 9Ice Cream Cake 10

ICE CREAM CAKE STRAIN

 
RATING
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Ice Cream Cake Sjeme Kanabisa

Jeste li spremni da vas zavede neodoljiva privlačnost Ice Cream Cake? Ova izuzetna sorta kanabisa je primamljiva kombinacija Wedding Cake i Gelato 33, čineći je neodoljivom poslasticom za osjetila. Kao indica-dominantna varijanta, soj Ice Cream Cake ima moć odvesti vas u svijet čiste opuštenosti i spokoja. Zamislite opuštanje nakon dugog dana uz slatku, kremastu aromu ovog predivnog soja koji miluje vaša čula.

 

Uzgoj ove zavodljive sorte gotovo je previše lak, s periodom cvjetanja od 55-60 dana, visinom unutarnjeg uzgoja od .9m - 1.20m i visinom vanjskog uzgoja od 1.5m - 2m. A nagrada za vaš trud? Unutarnji prinos od 550g/m2 i vanjski prinos do 1,5 kg blistavih cvjetova kanabisa. S THC sadržajem od 20-25%, možete očekivati snažno i složeno djelovanje koje će vas ostaviti blagoslovljenima. Terpenski profil ove primamljive sorte je nebeska kombinacija limonena, mircena i caryophyllene, rezultirajući mirisom koji je slatko, kremasto i zemljano, s nagovještajem vanilije i borove podnote.

 

Ali to nije sve. Naša sorta Ice Cream Cake nije samo lijepo lice; također je vrlo cijenjena zbog svojih terapijskih karakteristika. Sadržajem limonena i mircena, ovaj zavodljivi soj nudi opuštajući i umirujući učinak koji može umiriti vaš um i tijelo. Analgetska i protuupalna svojstva caryophyllene mogu pomoći ublažavanju kronične boli i upale. Jeste li spremni prepustiti se grešnim užicima Ice Cream Cake? Dođite i pokažite vam put.Je li Ice Cream Cake Indica ili S
Sorte Ice Cream Cake od Barneys Farm je 30% Sativa 70% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Ice Cream Cake?
Za pravilno skladištenje sjemenki Ice Cream Cake, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Ice Cream Cake?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Ice Cream Cake sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Ice Cream Cake stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Ice Cream Cake proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Ice Cream Cake?
Sjemenke kanabisa Ice Cream Cake klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Ice Cream Cake Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebralno, Umirujuće, Opušteno, Sretno
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
55 - 65
RUJAN
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Slatko, Kremasto, Vanilija, Zemljano, Bor
Prodorno, Kremasto, Sir, Zemljano, Orašasto
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebralno, Umirujuće, Opušteno, Sretno
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
55 - 65
RUJAN
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Slatko, Kremasto, Vanilija, Zemljano, Bor
Prodorno, Kremasto, Sir, Zemljano, Orašasto
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam