NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

PREDSTAVLJAMO NAš NEVJEROJATNI KRITIčNI KUSH KOJI JE SADA UKRšTEN S MINTZOM

 
RATING
Critical Kush x Mintz
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Kush Mintz Sjeme Kanabisa

KUSH MINTZ od Barneys Farm. Tijekom našeg selektivnog procesa na Biscotti Mintzu uveli smo kritični Kush feno koji je pokazao neobičnu karakteristiku od 30% sativa. Ovo u kombinaciji s našim ukusnim Mintzom donijelo je nešto vrlo uzbudljivo na stol, 70% dominantnu biljku indica, potpuno jedinstvenu za naš katalog s nevjerojatnim karakteristikama. KUSH MINTZ sa svojom snažnom himalajskom OG Kush linijom iznimno je snažna, moćna indica sada s 30% stativnog pojačanja. Eksplozija infuzije Critical linage donosi ogromne prinose kako u zatvorenom tako i na otvorenom s vanjskim visinama koje dosežu 2 metra, super jake i čvrste s nevjerojatnim proizvodnim mogućnostima. Minz iznenađujuće dodatno pojačava one poznate zemljane arome bora i slatkih citrusnih Kush aroma s naznakama kave i nježnim naznakama kolačića od mente! KUSH MINTZ je iznimno smolast, ljepljiv na dodir s teškim slojem trihoma koji prekriva poznate svijetlozelene boje s povremenim tamnozelenim kontrastnim lepezastim listovima koji strše iz njegove guste cvjetne strukture.


Je li Kush Mintz Indica ili S
Sorte Kush Mintz od Barneys Farm je 30% Sativa 70% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Kush Mintz?
Za pravilno skladištenje sjemenki Kush Mintz, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Kush Mintz?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Kush Mintz sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Kush Mintz stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Kush Mintz proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Kush Mintz?
Sjemenke kanabisa Kush Mintz klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Kush Mintz Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Critical Kush x Mintz
Opušteno, sretno, poletno
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
56 - 63
LISTOPAD
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Svježi bor, kava s notom mente
Zemljani bor, minty kava
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Critical Kush x Mintz
Opušteno, sretno, poletno
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
56 - 63
LISTOPAD
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Svježi bor, kava s notom mente
Zemljani bor, minty kava
4
Cool, Hot & Temperate
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam