NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Lemon Drizzle

LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Lemon Drizzle Sjeme Kanabisa

Prikupite se u zavodljivoj aromi naše sorte Lemon Drizzle, senzualno stvorene sorte kanabisa koja će vas sigurno zavesti svojim osjetilima i ostaviti vas u stanju blažene euforije. Uzgajana iz zavodljive mješavine Super Lemon Haze i OG Kush, ova sativa-dominantna sorta trave odvest će vas na drugu razinu postojanja.

 

S vremenom cvjetanja od 60-65 dana, izvanredni pupoljci Lemon Drizzle pršte potentnim postotkom THC-a od 20-25%, osiguravajući neprevaziđeno i zadovoljavajuće uzbuđenje. Složeni terpenski profil ove zavodljive sorte sigurno će zarobiti vaša osjetila s notama osvježavajućeg limuna i naznakom zemljanih Kush podtonova, pružajući eksploziju okusa koju nećete zaboraviti.

 

Ova primamljiva ljepotica raste do visine od 1m - 1,2m u zatvorenom prostoru i 1,5m - 2m na otvorenom. Bit ćete impresionirani velikodušnim prinosom u zatvorenom prostoru od 550g/m2, dok je prinos na otvorenom od čak 1,5 - 2kg više nego velik. Doživite vrhunsko opuštanje s vremenom cvjetanja Lemon Drizzle-a na otvorenom koje počinje početkom listopada, omogućujući vam da se sunčate na slatkom suncu i uživate u opojnim učincima ove zavodljive sorte. Prepustite se čarima naše sorte Lemon Drizzle i otkrijte svijet neizmješanog zadovoljstva koji će vas ostaviti u čudu.Je li Lemon Drizzle Indica ili S
Sorte Lemon Drizzle od Barneys Farm je 85% Sativa 15% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Lemon Drizzle?
Za pravilno skladištenje sjemenki Lemon Drizzle, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Lemon Drizzle?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Lemon Drizzle sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Lemon Drizzle stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Lemon Drizzle proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Lemon Drizzle?
Sjemenke kanabisa Lemon Drizzle klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Lemon Drizzle Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energizirajuće, Podižuće, Fokusirano, Motivirano
1500 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 65
LISTOPAD
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
15%
85%
VEĆINOM SATIVA
Kiselo, Limun, Slatko, Citrusno voće
Slatko, Kiselo, Citrusno, Bor, Zemljano
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energizirajuće, Podižuće, Fokusirano, Motivirano
1500 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 65
LISTOPAD
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
15%
85%
VEĆINOM SATIVA
Kiselo, Limun, Slatko, Citrusno voće
Slatko, Kiselo, Citrusno, Bor, Zemljano
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam