NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Lemon Haze Auto

LEMON HAZE AUTO STRAIN

 
RATING
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Lemon Haze Auto Sjeme Kanabisa

Tražili ste zaista izuzetnu sortu koja će vas osjećati osvježeno i prožeto energijom? Ne tražite dalje, imamo pravu stvar - Lemon Haze Auto. Ova zapanjujuća sorta kanabisa rezultat je strastvenog i zavodljivog spajanja između iznimne genetike Lemon Haze i snažnog BF Super Auto #1. Nije ni čudo što je ova nagrađivana sorta visoko cijenjena među ljubiteljima rekreativne i medicinske kanabisa.

Lemon Haze Auto savršen je izbor za svakoga tko traži osvježavajuće energizirajuće iskustvo. Sa svojim uzbudljivim i podižućim kvalitetama, ovaj sativa-dominantan hibrid sigurno će zadovoljiti čak i najzahtjevnija nepca. A najbolji dio? Ova ukusna sorta je vrlo efikasna, s vremenom cvatnje od 65-70 dana i prinosima do 500-550g/m2 unutra i 180-250g po biljci vani. Njena skromna veličina, dosežući 90-110cm unutra i 90-120cm vani, čini je izvrsnim izborom za uzgajivače s ograničenim prostorom.

 

No, razgovarajmo o pravoj zvijezdi predstave - izrazitom mirisu i profilu okusa Lemon Haze Auto. Sa svojim pikantnim mirisom limuna, nagovještajem slatkoće i zemljanim tonovima, ova sorta je zaista jedinstvena. A da ne govorimo o okusu! Nije ni čudo što je ova sorta toliko popularna među ljubiteljima trave koji traže osvježavajuće i podižuće iskustvo.

 

Lemon Haze Auto se može pohvaliti koncentracijom THC-a od 20-22%, pružajući uravnotežen i dugotrajan osjećaj, koji se odlikuje energizirajućim i euforičnim učinkom, što ga čini idealnim za dnevnu upotrebu. A s njegovom sativa genetskom osnovom, to je također održiva alternativa za osobe koje traže liječenje anksioznosti i iscrpljenosti.

 

Pa što čekate? Prepustite se zavodljivom i primamljivom Lemon Haze Auto danas i doživite svijet užitka i uzbuđenja kao nikada prije!

Lemon Haze Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
Podižuće, Motivirajuće
180-250 gr/plant
500-550 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
90-110cm
90-120cm
SREDNJE
30%
70%
VEĆINOM SATIVA
Limunasto Citrusno Voćno
Tropsko Slatko Citrusno
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
Podižuće, Motivirajuće
180-250 gr/plant
500-550 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
90-110cm
90-120cm
SREDNJE
30%
70%
VEĆINOM SATIVA
Limunasto Citrusno Voćno
Tropsko Slatko Citrusno
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam