NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO STRAIN

IDITE NA AUTOPUT PSIHODELIčNE RADOSTI UZ OVU PRERAđENU KLASIčNU AUTOCVJETAJUćU VRSTU

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
33% OFF
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

LSD Auto Sjeme Kanabisa

Jako smo se potrudili da bismo mogli najaviti dolazak LSD AUTO , ukrštanjem našeg legendarnog LSD-a sa našom linijom velikih samocvetajućih biljaka. Kao i njen legendarni prethodnik, ona vam stvarno zadaje udarac i brzo će vas poslati u drugu dimenziju sa pukotinom. Brzo počinje da deluje i pre nego što stvarnost počne da se iskrivljuje u impulsivnom psihodeličnom slikarstvu. Ovo nije sorta za početnike. Uprkos njenom moćnom efektu, ona je jednostavna za uzgoj i svako može iskoristiti ovu super brzu rutu za neko ozbiljnije iskrivljenje uma usled ove genetike. Dozvolite joj da njena oštra moć prođe kroz vaš um i dušu - zašto se ne pustite LSD avenijom uz LSD AUTO ? 

Kod vanjskog uzgoja LSD AUTO™, možete očekivati prinos do 400 grama mošusnih, zemljanih pupova po biljci, a unutarnjim uzgojem možete dobiti poprilično respektabilnih 650 grama / m2.

Je li LSD Auto Indica ili S
Sorte LSD Auto od Barneys Farm je 30% Sativa 70% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte LSD Auto?
Za pravilno skladištenje sjemenki LSD Auto, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte LSD Auto?
Postoji mnogo tehnika za klijanje LSD Auto sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke LSD Auto stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke LSD Auto proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa LSD Auto?
Sjemenke kanabisa LSD Auto klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

LSD Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
LSD x Super Magnum Auto
Društvenost, živahna i psihodelična tjelesna dizalica, euforija, dizalica, smirujući, opušten
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
100-130cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Zemljani kesten, mango, citrusi, slatko i kiselo
Mošus, zemljani cvjetovi, biljna, Skunky, opora
5
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
LSD x Super Magnum Auto
Društvenost, živahna i psihodelična tjelesna dizalica, euforija, dizalica, smirujući, opušten
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
100-130cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Zemljani kesten, mango, citrusi, slatko i kiselo
Mošus, zemljani cvjetovi, biljna, Skunky, opora
5
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam