NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
OG Kush
OG Kush 1OG Kush 2OG Kush 3OG Kush 4OG Kush 5
OG Kush 6OG Kush 7OG Kush 8OG Kush 9OG Kush 10

OG KUSH STRAIN

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

OG Kush Sjeme Kanabisa

Vrijeme je da se prepustite raskošnoj privlačnosti ove OG Kush sorte, poznate sorte kanabisa koja se može pohvaliti jakim genetskim podrijetlom. Zavodljiv križanac Chemdawga, Lemon Thaija i Hindu Kusha, kompleksni kemijski sastav i poseban terpenski profil ove sorte čine je vječnim favoritom među ljubiteljima kanabisa. Neprikosnovena snaga naše OG Kush sorte je jednostavno neodoljiva, obratite pažnju na njene THC razine koje se kreću od 23% do nevjerojatnih 26%. Indica genetika čini je idealnom sortom za one koji traže duboku relaksaciju, liječenje boli i ublažavanje stresa. S njenim snažnim i dugotrajnim učincima, ova izvanredna sorta je omiljena među iskusnim korisnicima.

 

Doživite čisto zadovoljstvo brzog ciklusa cvjetanja koji traje samo 55-65 dana, što omogućuje uzgajivačima da ranije uživaju u ljepoti svojih cvjetova nego kod nekih drugih sorti. Kad se uzgaja u zatvorenom prostoru, OG Kush može doseći visinu od 1m do 1,20m i donijeti nevjerojatnih 550g/m2, dok vanjski uzgoj može doseći vrtoglave visine od 1,5m do 2,5m i donijeti do 1,5kg, što je čini popularnim izborom za vanjske farmere.

 

Prepustite se jedinstvenom terpenskom profilu OG Kusha, mirisu koji je neusporediv među sortama kanabisa. Zavodljiva prisutnost mircena, limonena i kariofilena doprinose njenom zemljastom i jakom mirisu. Visoke koncentracije mircena, zavodljivog terpena koji se nalazi u OG Kushu, čine je savršenim izborom za one koji traže duboku i dugotrajnu relaksaciju. Prepustite se opojnom zadovoljstvu ove originalne genetike OG Kush sorte od Barneys Farm, sorte koja će vas odvesti na putovanje čistog užitka. Njena složena genetska osnova, poseban terpenski profil i snažne THC razine čine ovu sortu jednostavno neodoljivom.Je li OG Kush Indica ili S
Sorte OG Kush od Barneys Farm je 30% Sativa 70% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte OG Kush?
Za pravilno skladištenje sjemenki OG Kush, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte OG Kush?
Postoji mnogo tehnika za klijanje OG Kush sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke OG Kush stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke OG Kush proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa OG Kush?
Sjemenke kanabisa OG Kush klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

OG Kush Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebralno, Sretno, Opuštajuće, Društveno, Podižuće
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
55 - 65
RUJAN
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Kiselo, Citrusno, Biljno, Smrdljivo, Drveni Bor
Citrusno, Kiselo, Prodorno, Smrdljivo, Vlažno, Zemljano
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebralno, Sretno, Opuštajuće, Društveno, Podižuće
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
55 - 65
RUJAN
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEĆINOM INDICA
Kiselo, Citrusno, Biljno, Smrdljivo, Drveni Bor
Citrusno, Kiselo, Prodorno, Smrdljivo, Vlažno, Zemljano
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam