NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
OG Kush Auto

OG KUSH AUTO STRAIN

 
RATING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
33% OFF
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

OG Kush Auto Sjeme Kanabisa

OG Kush Auto je rezultat genijalnog križanja između OG Kush i BF Super Auto #1. Ova sorta koja dominira indicom ima ciklus cvjetanja od 75 dana i sadržaj THC-a od 20-24%. Ovaj jak soj poznat je po svom umirujućem i opuštajućem učinku na um i tijelo, što ga čini izvrsnim izborom za svakoga tko treba odmor i relaksaciju.

 

Visine od 90-110 cm, OG Kush Auto proizvodi nevjerojatnih 500g/m2 u zatvorenom prostoru. Ova sorta naraste do visine od 90-120 cm i daje prinos od 200-300 g po biljci kada se uzgaja na otvorenom. OG Kush Auto je popularan izbor za uzgajivače trave svih razina zbog njegovih poznatih učinaka, velikog prinosa i jednostavnosti uzgoja.

 

OG Kush Auto je prava sorta za ljubitelje, sa svojim zemljanim, borovim mirisom i jedinstvenim profilom okusa. Zbog svojih snažnih učinaka koristan je za liječenje kronične boli, anksioznosti i nesanice. Ako tražite jaku sortu s visokim prinosom i poznatim podrijetlom, OG Kush Auto je soj za vas.Je li OG Kush Auto Indica ili S
Sorte OG Kush Auto od Barneys Farm je 20% Sativa 80% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte OG Kush Auto?
Za pravilno skladištenje sjemenki OG Kush Auto, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte OG Kush Auto?
Postoji mnogo tehnika za klijanje OG Kush Auto sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke OG Kush Auto stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke OG Kush Auto proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa OG Kush Auto?
Sjemenke kanabisa OG Kush Auto klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

OG Kush Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Euforično, osjećaj po cijelom tijelu, cerebralno, sretno, opuštajuće, društveno, podižuće
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
100-120cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Kiselo citrusno, drvenasti bor, vlažan Kush
Zemljano, vlažno, limun-gorivo smrdljivo, limun citrusno, kiselo, prodorno, smrdljivo
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Euforično, osjećaj po cijelom tijelu, cerebralno, sretno, opuštajuće, društveno, podižuće
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
100-120cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Kiselo citrusno, drvenasti bor, vlažan Kush
Zemljano, vlažno, limun-gorivo smrdljivo, limun citrusno, kiselo, prodorno, smrdljivo
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam