NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

OKUSITE SLATKE I KREMASTE PUPOVE NARANčE OVOG ISTAKNUTOG VOćNOG KLASIKA

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Orange Sherbert Sjeme Kanabisa

Orange Sherbert, moćan i ojačavajući Indika dominantan hibrid sa opojnim i ovlažavajućim efektima. Ovo je potpuno američka sorta koja okuplja na gomilu Orange Cream, Purple Urkle i Cherry Pie u jednoj izuzetnoj biljci sa ukusom bonbona i pomorandži. Raste najneverovatnije gusto narandžasto i ljubičasto cveće koje se može zamisliti ukusom koji je neverovatno ukusna narandža. Veoma opuštajući efekat Indike ostavlja telo i um na ohlađenom i mirnom mestu. Ova biljka je jedna od najlakših za uzgoj. Biljka će porasti do 1,3 metra i proizvesti ogromne količine ukusnih pupoljaka. Bočne grane vole podršku u poslednjih nekoliko nedelja cvetanja.
20% Sativa 80% IndicaKoja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Orange Sherbert?
Sjemenke kanabisa Orange Sherbert klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Orange Sherbert Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Relaksirajući, opuštajući
800 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 70
LISTOPAD
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Bonbon, naranča
Naranča
4
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Relaksirajući, opuštajući
800 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 70
LISTOPAD
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Bonbon, naranča
Naranča
4
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam