NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

NEKA OVA SAVRšENA BILJKA KOJA šIRI UM BUDE DIO VAšEG DANA

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Peyote Critical Sjeme Kanabisa

Jeste li spremni za nešto posebno iz Barneyjevog laboratorija? Pripremite se za Peyote Critical sortu. Radi se o ekskluzivnom ograničenom izdanju čiste Indica hibride, s impresivnim potencijalom prinosa i fantastičnim kvalitetama otpornosti na štetnike. Peyote Critical sorta "ograničeno izdanje" stvorena je križanjem Peyote Purple i CRITICAL KUSH. Rezultat je Indica hibrid koji kombinira svu sirovu snagu CRITICAL KUSH-a s poznatim slatkim okusom i šarenom briljantnošću Peyote Purple. Ove dvije biljke savršeno se podudaraju, njihove upečatljive sličnosti čine ovu mješavinu doista harmoničnom. Oba roditelja brzo cvjetaju, proizvode izvanredne prinose i također su snažne.

 

Stvorena da odoli, ovaj hibrid dolazi s prirodnim štitom protiv štetnika i bolesti. Naš laboratorij tražio je snažnu biljku s jedinstvenim okusom, a Peyote Critical sorta ispunjava tu kategoriju. Prava poslastica za osjetila, ukusne slatke zemljane arome i mirisi starog drva i slatke kave. Ova biljka preporučuje se svim razinama uzgajivača - onima koji su novi u uzgoju, ali i iskusnim uzgajivačima koji traže nešto drugačije. Snažna, slatkog okusa i s velikim prinosom.
20% Sativa 80% IndicaKoja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Peyote Critical?
Sjemenke kanabisa Peyote Critical klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Peyote Critical Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Peyote Purple x Critical Kush
Mistična, smiruje tijelo, duboka, fokusiranje, dizalica
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
1000
50 - 60
RUJAN
3rd-4th week
VISOKA
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Visoko
10
25
80%
20%
0%
VEĆINOM INDICA
Vanilija, mango, borovnice, zemljani
Staro drvo, slatka kava
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Peyote Purple x Critical Kush
Mistična, smiruje tijelo, duboka, fokusiranje, dizalica
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
1000
50 - 60
RUJAN
3rd-4th week
VISOKA
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Visoko
10
25
80%
20%
0%
VEĆINOM INDICA
Vanilija, mango, borovnice, zemljani
Staro drvo, slatka kava
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam