NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Runtz
Runtz 1Runtz 2Runtz 3Runtz 4Runtz 5
Runtz 6Runtz 7Runtz 8Runtz 9Runtz 10

RUNTZ STRAIN

 
RATING
Zkittlez Strain x Gelato Strain
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Runtz Sjeme Kanabisa

Dopustite mi da zavedem vaša osjetila čarima naše Runtz sorte, hibridne sorte koja je vrhunac vrhunskog kanabisa. Ova zavodljiva sorta je rezultat križanja dvije klasične kultivare, Zkittlez i Gelato, rezultirajući božanskom kreacijom koja će vas sigurno očarati. Runtz je brzorastuća biljka, koja sazrijeva za samo 55-60 dana, s umjerenom unutarnjom visinom od 0,9m-1,1m i vanjskom visinom od 1,5m-2m.

 

No, nemojte da vas njegova veličina zavara, jer je ova ekskluzivna biljka poznata po nevjerojatno visokim razinama THC-a, koje se kreću od 25 do nevjerojatnih 29%. Prepustite se slatkom i voćnom mirisu terpena Runtz-a, s primamljivom notom kiselih citrusa koja se zadržava na nepcu dugo nakon prvog dima. Impresivni unutarnji prinos ove sorte od 550g/m2 i do 1,5kg vanjski prinos ističu njenu sposobnost proizvodnje gustih i smolastih pupova koji su vizualno privlačni koliko i potentni. Pupovi su prekriveni čvrstim slojem trihoma, dajući im blistav, smrznuti izgled koji će sigurno zavesti vaša osjetila.

 

Runtz nudi neusporedivo senzorno iskustvo, s njezinim jedinstvenim profilom terpena, snažnim postotkom THC-a i visokim prinosima, čineći je sortom koju svakako vrijedi iskusiti. Prepustite se čarobnim draguljima naše Runtz sorte danas!Je li Runtz Indica ili S
Sorte Runtz od Barneys Farm je 50% Sativa 50% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Runtz?
Za pravilno skladištenje sjemenki Runtz, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Runtz?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Runtz sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Runtz stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Runtz proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Runtz?
Sjemenke kanabisa Runtz klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Runtz Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Opustanje, Euforija, Podizanje raspoloženja, Kreativnost
1500 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 60
RUJAN
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
SREDNJE
50%
50%
Indica/Sativa
Slatki Bombon, Voćno, Smrdljivi Dizel
Tropsko Voće, Dizel, Slatki Bombon
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Opustanje, Euforija, Podizanje raspoloženja, Kreativnost
1500 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 60
RUJAN
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
SREDNJE
50%
50%
Indica/Sativa
Slatki Bombon, Voćno, Smrdljivi Dizel
Tropsko Voće, Dizel, Slatki Bombon
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam