NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Sin Tra Bajo Auto
Sin Tra Bajo Auto 1Sin Tra Bajo Auto 2Sin Tra Bajo Auto 3Sin Tra Bajo Auto 4Sin Tra Bajo Auto 5
Sin Tra Bajo Auto 6Sin Tra Bajo Auto 7Sin Tra Bajo Auto 8Sin Tra Bajo Auto 9

SIN TRA BAJO AUTO STRAIN

PORAZITE STVARNOST UZ OVO čUDO OD BILJKE, KOJA IZNENADA SKAčE U žIVOT

 
RATING
Mazari x Lowryder #1
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA
  • Žao nam je, ovo sjeme trenutno nije dostupno u prodaji.
  • Želite li da Vam pošaljemo e-mail kad ovo sjeme bude u zalihama?

Sin Tra Bajo Auto Sjeme Kanabisa

Sin Tra Bajo je posebno odgajan za laku kultivaciju. Napravljena je iz našeg čistog Indika Afghani Mazari i našeg naprednog Lowryder # 1. Sin Tra Bajo je niska biljka u kojoj preovladava Indika. Biljka počinje cvetanje za samo četiri nedelje i potrebno je još četiri nedelje da sazri. Sin Tra Bajo raste do visine od 55-65 cm i stvara debele teške grane prelepih pupoljaka koje imaju zavodljivu zemljanu aromu karamela. Visoki THC i CBD procenti.
10% Sativa 90% IndicaKoja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Sin Tra Bajo Auto?
Sjemenke kanabisa Sin Tra Bajo Auto klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Sin Tra Bajo Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Mazari x Lowryder #1
Sreća, glad, opuštenost, relaksacija, lijenost
550 gr/m˛
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrusi, svježina, voćni
Karamela, zemljana, biljna
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Mazari x Lowryder #1
Sreća, glad, opuštenost, relaksacija, lijenost
550 gr/m˛
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrusi, svježina, voćni
Karamela, zemljana, biljna
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam