NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Sour Diesel
Sour Diesel 1Sour Diesel 2Sour Diesel 3Sour Diesel 4Sour Diesel 5
Sour Diesel 6Sour Diesel 7Sour Diesel 8Sour Diesel 9Sour Diesel 10

SOUR DIESEL STRAIN

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
33% OFF
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Sour Diesel Sjeme Kanabisa

Jeste li spremni iskusiti elektrificirajuću moć naše sorte Sour Diesel? Ova Sativa-dominantna sorta marihuane je jedinstveni hibrid, rezultat zavodljive mješavine Chemdawga i Super Skunka. Sour Diesel je sorta koja zahtijeva pažnju i poštovanje čak i od najzahtjevnijih ljubitelja kanabisa. S izuzetnim karakteristikama i legendarnim statusom, nije ni čudo što je vrlo tražena.

Sour Diesel je Sativa-dominantna sorta, poznata po svojim energičnim i podizajućim učincima koji će vas ostaviti osvježenim i inspiriranim. Bilo da trebate povećati kreativnost, pažnju ili produktivnost, ova sorta je savršen izbor. S koncentracijama THC-a od 20 do 24%, legendarno snažno cerebralno iskustvo Sour Diesela je i euforično i umirujuće. A za razliku od drugih sorti, neće vas ostaviti pospanim ili zalijepljenim za kauč.

 

Sour Diesel sorta je robustna biljka marihuane koja se može uzgajati i unutra i vani. S vremenima cvjetanja u rasponu od 70-75 dana unutra do sredine/kraja listopada vani, to je svestrana biljka koja se može prilagoditi gotovo svakom okruženju. Ako joj pružite prostora da raste vani, biljke marihuane Sour Diesel mogu doseći visine od 1,5 m - 2 m s velikim prinosima do 2 kg, čineći je pravim remek-djelom.

 

Ali kako je s njezinim mirisom i okusom? Pa, Sour Diesel emitira jak, prodoran parfem koji je i kiseo i zemljast, s tragom dizela u okusu i aromi. Njen okus je jednako bogat, pružajući vam ukusnu mješavinu slatkih, začinjenih i limunastih okusa koji će ostaviti dugotrajan dojam. Jeste li spremni podići svoj dan na višu razinu? Bilo da želite začiniti svoju večer ili potaknuti kreativne sokove ujutro, sorta Sour Diesel garantirano će učiniti trik.Je li Sour Diesel Indica ili S
Sorte Sour Diesel od Barneys Farm je 70% Sativa 30% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Sour Diesel?
Za pravilno skladištenje sjemenki Sour Diesel, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Sour Diesel?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Sour Diesel sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Sour Diesel stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Sour Diesel proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Sour Diesel?
Sjemenke kanabisa Sour Diesel klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Sour Diesel Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energično, Podizanje raspoloženja, Euforično i Umirujuće
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
70 - 75
LISTOPAD
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
30%
70%
VEĆINOM SATIVA
Slatko, Začinjeno, Limunasto
Kiselo, Zemljano, trag Dizela
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energično, Podizanje raspoloženja, Euforično i Umirujuće
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
70 - 75
LISTOPAD
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
30%
70%
VEĆINOM SATIVA
Slatko, Začinjeno, Limunasto
Kiselo, Zemljano, trag Dizela
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam