NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Sour Diesel Auto

SOUR DIESEL AUTO STRAIN

 
RATING
Sour Diesel x BF Super Auto #1
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Sour Diesel Auto Sjeme Kanabisa

Spremni za supersoničnu sortu koja će probuditi vaša čula i energizirati vaš um i tijelo? Ne tražite dalje od Sour Diesel Auto, sativa-dominantnog hibrida koji osvaja svijet autoflowering kanabisa kao oluja. Stvoren križanjem klasičnog Sour Diesela s potentnim BF Super Auto #1, Sour Diesel Auto se može pohvaliti impresivnim sadržajem THC-a od 23% koji će vas sigurno ostaviti motiviranim i fokusiranim.

 

Uzgajivači koji uzgajaju unutra obožavaju ovu travu zbog njenog brzog razdoblja cvjetanja od 70 dana, što rezultira impresivnim prinosima do 550-600g/m2. S visinom od samo 90-120cm, savršena je veličina za većinu unutarnjih prostora za uzgoj. Ali nemojte isključiti proizvođače na otvorenom - Sour Diesel Auto i dalje pruža impresivne prinose između 180g i 250g po biljci pod idealnim uvjetima.

 

Parfem Sour Diesel Auto je jednako prepoznatljiv koliko je i jak, mamit će nos sa naznakama zemljanog citrusa i dizela. A osjećaj? Jednostavno je nevjerojatan. Ako vam se sviđa originalni Sour Diesel, potpuno ćete se zaljubiti u Sour Diesel Auto. Predivni Sour Diesel Auto savršen je izbor za svakoga tko traži snažnu, ukusnu i stimulirajuću sortu koja je gotova za samo nekoliko tjedana. Pa zašto čekati? Doživite jedinstvenu snagu Sour Diesel Auto-a sami - isprobajte je danas!
60% Sativa 40% IndicaKoja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Sour Diesel Auto?
Sjemenke kanabisa Sour Diesel Auto klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Sour Diesel Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Sour Diesel x BF Super Auto #1
Energetizirajući, Kreativan
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-120cm
100-140cm
SREDNJE
40%
60%
VEĆINOM SATIVA
Bor, Citrus, Dizel
Dizelske podnote, Limun
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Sour Diesel x BF Super Auto #1
Energetizirajući, Kreativan
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-120cm
100-140cm
SREDNJE
40%
60%
VEĆINOM SATIVA
Bor, Citrus, Dizel
Dizelske podnote, Limun
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam