SOUR STRAWBERRY STRAIN
Sour Strawberry Sjeme Kanabisa
Pripremite se da vas ponese zavodljiva aroma i zavodljiva privlačnost naše sorte Sour Strawberry poznate i kao Strawberry Diesel. Sour Strawberry je rezultat snažnog genetskog križanja između legendarnog Strawberry Kusha i poznatog Sour Diesela, što rezultira dobro izbalansiranom hibridnom sortom koja je blago sativa-dominantna i zadovoljstvo je za uzgajanje bez obzira na vašu razinu iskustva.
Vrijeme cvjetanja Sour Strawberry je samo 65-70 dana u zatvorenom prostoru, što znači da nećete dugo čekati prije nego što možete uživati u njegovoj ljepoti. S unutarnjim prinosom od 500-600g/m2, možete očekivati da ćete biti nagrađeni obiljem potentnih, ljepljivih pupova koji će sigurno impresionirati. Ali zašto se ograničavati na uzgoj unutra? Sorta Sour Strawberry uspijeva na otvorenom, s prinosom od 1,5 do 2,5kg po biljci i visinom od 1,5-2m. Zamislite samo zadovoljstvo gledajući ove biljke kako rastu i sazrijevaju pod toplim suncem, spremne za berbu početkom listopada. I ne zaboravimo postotak THC-a – s rasponom od 22-24%, Sour Strawberry Diesel je sorta koja ima udarac.
Pupovi Sour Strawberry su zaista prizor za vidjeti, s jarko zelenim listovima i vatrenim narančastim dlakama koje vas mame da se približite. A kada to učinite, bit ćete počašćeni buketom aroma koje se kreću od kisele, slatke i voćne do zemljane i slične dizelu. Pa zašto čekati? Počastite se nezaboravnim iskustvom ove sorte Sour Strawberry. S njenom potentnom genetikom, obilnim prinosima i hipnotizirajućom ljepotom, ova će sorta sigurno postati osnovni dio vaše kolekcije kanabisa.
60% Sativa 40% Indica
Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Sour Strawberry?
Sjemenke kanabisa Sour Strawberry klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.