NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Sour Strawberry
Sour Strawberry 1Sour Strawberry 2Sour Strawberry 3Sour Strawberry 4Sour Strawberry 5
Sour Strawberry 6Sour Strawberry 7Sour Strawberry 8Sour Strawberry 9Sour Strawberry 10

SOUR STRAWBERRY STRAIN

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Sour Strawberry Sjeme Kanabisa

Pripremite se da vas ponese zavodljiva aroma i zavodljiva privlačnost naše sorte Sour Strawberry poznate i kao ​​​​​Strawberry Diesel. Sour Strawberry je rezultat snažnog genetskog križanja između legendarnog Strawberry Kusha i poznatog Sour Diesela, što rezultira dobro izbalansiranom hibridnom sortom koja je blago sativa-dominantna i zadovoljstvo je za uzgajanje bez obzira na vašu razinu iskustva.

 

Vrijeme cvjetanja Sour Strawberry je samo 65-70 dana u zatvorenom prostoru, što znači da nećete dugo čekati prije nego što možete uživati u njegovoj ljepoti. S unutarnjim prinosom od 500-600g/m2, možete očekivati da ćete biti nagrađeni obiljem potentnih, ljepljivih pupova koji će sigurno impresionirati. Ali zašto se ograničavati na uzgoj unutra? Sorta Sour Strawberry uspijeva na otvorenom, s prinosom od 1,5 do 2,5kg po biljci i visinom od 1,5-2m. Zamislite samo zadovoljstvo gledajući ove biljke kako rastu i sazrijevaju pod toplim suncem, spremne za berbu početkom listopada. I ne zaboravimo postotak THC-a – s rasponom od 22-24%, Sour Strawberry Diesel je sorta koja ima udarac.

 

Pupovi Sour Strawberry su zaista prizor za vidjeti, s jarko zelenim listovima i vatrenim narančastim dlakama koje vas mame da se približite. A kada to učinite, bit ćete počašćeni buketom aroma koje se kreću od kisele, slatke i voćne do zemljane i slične dizelu. Pa zašto čekati? Počastite se nezaboravnim iskustvom ove sorte Sour Strawberry. S njenom potentnom genetikom, obilnim prinosima i hipnotizirajućom ljepotom, ova će sorta sigurno postati osnovni dio vaše kolekcije kanabisa.Je li Sour Strawberry Indica ili S
Sorte Sour Strawberry od Barneys Farm je 60% Sativa 40% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Sour Strawberry?
Za pravilno skladištenje sjemenki Sour Strawberry, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Sour Strawberry?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Sour Strawberry sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Sour Strawberry stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Sour Strawberry proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Sour Strawberry?
Sjemenke kanabisa Sour Strawberry klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Sour Strawberry Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativno, Energizirajuće, Euforično, Veselo, Opuštajuće
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
LISTOPAD
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
40%
60%
VEĆINOM SATIVA
Bobice, Dizel, Jagoda, Slatki Citrus
Dizel, Zemljano, Prodorno, Jagoda, Slatko
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativno, Energizirajuće, Euforično, Veselo, Opuštajuće
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
LISTOPAD
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
40%
60%
VEĆINOM SATIVA
Bobice, Dizel, Jagoda, Slatki Citrus
Dizel, Zemljano, Prodorno, Jagoda, Slatko
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam