NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

NEKA OVAJ UžITAK ZAVODLJIVE JAGODE BUBRI U VAšEM MOZGU I TIJELU

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Strawberry Lemonade Sjeme Kanabisa

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo ovu potpuno novu kreaciju sa ukusom Strawberry & Lemon iz Barneys Farma. Ukrštanje jako snažne i uglavnom Sative Strawberry sa fenomenalnim limonadnim OGom proizvelo je sortu koji čini nozdrve da šište, ukus pupoljaka eksplodira i mozak nabrekne. Niz voćnih proizvoda dovodi Vas u opuštanje u svet obojenim bojom jagode, oslobađajući bol i ostavljajući vam osećaj snage i energičnosti. Strawberry Lemonade je izuzetno popularan za dnevne aktivnosti, a laboratorijski testovi pokazuju veliko prisustvo THC sadržaja od preko 20%. Šta god da radite, ne propustite ovaj iskričavi dodatak katalogu Barneys Farma.

U izvrsnim uvjetima mogući su vanjski prinosi do 2,5 kg, a u unutrašnjem uzgoju može se očekivati masivnih 700 g / m2, uz vrijeme cvjetanja 60-70 dana.

Je li Strawberry Lemonade Indica ili S
Sorte Strawberry Lemonade od Barneys Farm je 60% Sativa 40% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Strawberry Lemonade?
Za pravilno skladištenje sjemenki Strawberry Lemonade, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Strawberry Lemonade?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Strawberry Lemonade sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Strawberry Lemonade stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Strawberry Lemonade proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Strawberry Lemonade?
Sjemenke kanabisa Strawberry Lemonade klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Strawberry Lemonade Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Strawberry x Lemon OG
Kreativan, smirujući dizalica, sreća, fokusiranost, energetski
2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
60 - 70
LISTOPAD
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
Visoko
40%
60%
VEĆINOM SATIVA
Limunada s jagodama, limun, Skunky jagoda, sladak
Slatki limun, zemljana jagoda, voćni Hash
4
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Strawberry x Lemon OG
Kreativan, smirujući dizalica, sreća, fokusiranost, energetski
2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
60 - 70
LISTOPAD
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
Visoko
40%
60%
VEĆINOM SATIVA
Limunada s jagodama, limun, Skunky jagoda, sladak
Slatki limun, zemljana jagoda, voćni Hash
4
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam