NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Trainwreck

TRAINWRECK STRAIN

 
RATING
Mexican Sativa x Thai Sativa x Afghani Indica
33% OFF
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA
  • Žao nam je, ovo sjeme trenutno nije dostupno u prodaji.
  • Želite li da Vam pošaljemo e-mail kad ovo sjeme bude u zalihama?

Trainwreck Sjeme KanabisaJe li Trainwreck Indica ili S
Sorte Trainwreck od Barneys Farm je 80% Sativa 20% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Trainwreck?
Za pravilno skladištenje sjemenki Trainwreck, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Trainwreck?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Trainwreck sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Trainwreck stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Trainwreck proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Trainwreck?
Sjemenke kanabisa Trainwreck klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Trainwreck Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Mexican Sativa x Thai Sativa x Afghani Indica
2000 gr/plant
650 gr/m˛
60 - 65
RUJAN
3rd-4th week
100-150cm
150-300cm
Visoko
20%
80%
VEĆINOM SATIVA
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Mexican Sativa x Thai Sativa x Afghani Indica
2000 gr/plant
650 gr/m˛
60 - 65
RUJAN
3rd-4th week
100-150cm
150-300cm
Visoko
20%
80%
VEĆINOM SATIVA
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam