TRIPLE CHEESE STRAIN
UHVATITE SIR! TROSTRUKA SIRNA EKSTRAVAGANCIJA ZA LJUBITELJE CHEESEA KOJA RASPAMEćUJE
Cup Winner
Old Cheese x Blue Cheese
Triple Cheese Sjeme Kanabisa
Triple Cheese je stvoren ukrštanjem Barneys Farm Blue Cheese sa moćnim Original Cheese (fenotip Skunk # 1), a tokom mnogih generacija odabira i ukrštanja kreirali smo ovaj veličanstveni primerak. Triple Cheese je upravo ono što smo želeli da postignemo. Neposredna aroma mokrog sira dominira biljkom. Triple Cheese je vrlo lako uzgojiti, stvara guste pupoljke sa izuzetnim ukusom borovnice i starog sira. Takođe sadrži i punch, a THC nivo redovno prelazi 22%.
Je li Triple Cheese Indica ili S
Sorte Triple Cheese od Barneys Farm je 20% Sativa 80% Indica
Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Triple Cheese?
Za pravilno skladiÅ¡tenje sjemenki Triple Cheese, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.
Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Triple Cheese?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Triple Cheese sjemenki kanabisa ako je to dopuÅ¡teno u vaÅ¡em području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Triple Cheese stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Triple Cheese proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.
Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Triple Cheese?
Sjemenke kanabisa Triple Cheese klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loÅ¡e klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isuÅ¡ivanja sadnica.
Triple Cheese Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Old Cheese x Blue Cheese
Uzbuđenje uz trnce, dizalica tijela, dugotrajan, sreća
800 gr/plant
500-600 gr/㎡
50 - 55
RUJAN
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Sirni, biljni, sladak, kiseo, vlažan
Sir od slatkog vrhnja, opora
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Old Cheese x Blue Cheese
Uzbuđenje uz trnce, dizalica tijela, dugotrajan, sreća
800 gr/plant
500-600 gr/㎡
50 - 55
RUJAN
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Sirni, biljni, sladak, kiseo, vlažan
Sir od slatkog vrhnja, opora