TRIPLE CHEESE STRAIN
UHVATITE SIR! ZAPANJUJUćA TRIPLE CHEESE EKSTRAVAGANCIJA ZA LJUBITELJE SIRA
Cup Winner
Old Cheese x Blue Cheese
Triple Cheese Sjeme Kanabisa
Triple Cheese od Barney's Farm
Triple Cheese Soj je križanje našeg Blue Cheese s moćnim Original Cheese (Skunk #1 fenotip), stvoren kroz mnoge generacije selekcija i povratnih križanja da bi dao ovaj nevjerojatni soj. Triple Cheese Soj je sve što smo htjeli stvoriti i više.
Ali čekajte, postaje bolje; ova biljka je laka za uzgoj i proizvodi guste pupove s izvanrednim okusom borovnice i starog sira. Nesporan dank sir okus dominira ovim sojem i ima snagu.
Je li Triple Cheese Indica ili S
Sorte Triple Cheese od Barneys Farm je 20% Sativa 80% Indica
Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Triple Cheese?
Za pravilno skladiÅ¡tenje sjemenki Triple Cheese, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.
Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Triple Cheese?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Triple Cheese sjemenki kanabisa ako je to dopuÅ¡teno u vaÅ¡em području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Triple Cheese stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Triple Cheese proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.
Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Triple Cheese?
Sjemenke kanabisa Triple Cheese klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loÅ¡e klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isuÅ¡ivanja sadnica.
Triple Cheese Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Old Cheese x Blue Cheese
Trnuća Uzbuđenje, Tjelesno Stanje, Dugotrajno, Sretan
800 gr/plant
500-600 gr/㎡
50 - 55
RUJAN
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Siran, Biljni, Slatko, Kiselo, Dank
Slatko, Krem, Sir, Oštar
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Old Cheese x Blue Cheese
Trnuća Uzbuđenje, Tjelesno Stanje, Dugotrajno, Sretan
800 gr/plant
500-600 gr/㎡
50 - 55
RUJAN
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEĆINOM INDICA
Siran, Biljni, Slatko, Kiselo, Dank
Slatko, Krem, Sir, Oštar