NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

NE PROPUSTITE OVU FANTASTIčNU OSVJEžAVAJUćU FUZIJU LUBENICE I SLATKOG AGRUMA IZ SAD-A

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Watermelon Zkittlez Sjeme Kanabisa

Watermellon Zkittlez Auto s farme Barney's: Ovaj zadivljujuće uravnoteženi hibrid pokazuje jake sativa uzorke rasta koji mu pomažu da se od njega napravi velika rodna tvornica, a neki uzgajivači mogu dosegnuti količinu i više od 1 kg po biljci. Naravno, ako se s njima postupa pažljivo i s ljubavlju! U zatvorenom se može doseći oko 550 g / m2. Okrepljujući i visoko energizirajući učinak dolazi od uzorkovanja ovog posebnog soja kanabisa. Lijepa i mirisna, Watermelon Zkittlez zadivit će vas svojim optimističnim učincima koji zapaljuju tijelo i dušu. Zaslijepit će vas svojim efektom, uliti vam optimizam. Ona je pravi tonik za dnevne stresove i probleme. Čini da nestanu u oblaku dima, kao čarolijom. Prije nego prođu 63 dana, ova će se ljepotica poput rakete lansirati u cvijet i stvoriti visoke stabljike s punim vrhovima koji vise sa svake grane. 63. dana bit će spremna za vas. Nezaboravni mirisi javljaju se tijekom cvatnje i u različitim fazama sušenja. Pozitivan utjecaj Watermelona stopljen zajedno s našim nevjerojatnim Zkittlezom čini apsolutno fantastično voćno iskustvo kanabisa, kome ćete se vraćati više puta.
45% Sativa 55% IndicaKoja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Watermelon Zkittlez?
Sjemenke kanabisa Watermelon Zkittlez klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Watermelon Zkittlez Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
NORMALNO
Watermelon x Zkittlez
Okrepljujući, euforični odnosi, smirivanje
1000 gr/plant
500-600 gr/m˛
63
RUJAN
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
SREDNJE
55%
45%
VEĆINOM INDICA
Lubenica i grožđe
Tropsko voće, slatka bobica
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
NORMALNO
Watermelon x Zkittlez
Okrepljujući, euforični odnosi, smirivanje
1000 gr/plant
500-600 gr/m˛
63
RUJAN
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
SREDNJE
55%
45%
VEĆINOM INDICA
Lubenica i grožđe
Tropsko voće, slatka bobica
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam