NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Wedding Cake Auto
Wedding Cake Auto 1Wedding Cake Auto 2Wedding Cake Auto 3Wedding Cake Auto 4Wedding Cake Auto 5
Wedding Cake Auto 6Wedding Cake Auto 7Wedding Cake Auto 8Wedding Cake Auto 9Wedding Cake Auto 10

WEDDING CAKE AUTO STRAIN

DOžIVITE čUDO BIJELIH KRISTALA WEDDING CAKE AUTO!

 
RATING
Wedding Cake x BF Super Auto #1
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Wedding Cake Auto Sjeme Kanabisa

WEDDING CAKE AUTO™: Naša super WEDDING CAKE AUTO™, obložena ukusnim šećernim kristalima poput fine torte, ima vrlo ledenu reputaciju i savršeni je  dodatak našoj Autoflowering Cali kolekciji. Kao rezultat mješavine Wedding Cake i našeg BF Super Auto #1, ova sorta neće vas razočarati. S povećanim svojstvima Skywalker-a OG stvara veću otpornost na bube i stres, dok se korijen prima od prvog dana. S kristalno prekrivenim vrhovima, WEDDING CAKE AUTO™ prava je poslastica za ljubitelje bijelih sojeva. Indica prevladava sa 65%. Biljka je zasijana vrhovima i ima vrlo mali razmak između čvorova. Samo nekoliko tjedana nakon sadnje, počet će se oblikovati teški pupoljci koji će se svjetlucati poput dragulja. Nakon samo 70-75 dana, ovi sjajni cvjetovi s okusom grožđa, čvrsto spakirani, savršeno će se oblikovati i biti spremni za berbu, na konačnoj visini od 90 cm. Lako je dostižno 500 g  / m²,  na zatvorenom kao i  do 750 gr / m² na otvorenom.

Sadržaj THC-a doseže do 25% s 2,4% CBD-a. Ali budite oprezni, jer vas može poslati na nezaustavljivo putovanje dubokog opuštanja i sna s okusom voćnih bobica. Ne propustite ovaj povijesni komad majstorstva autofloweringa iz Barney's Farm Lab-a. Pratite službenog probnog proizvođača Barney’s Farm Toni13 Barney’s već danas! Pogledajte njegov najnoviji test uzgoja VJENČANI TORTA AUTO - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/.

Wedding Cake Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Opuštajuće, euforično
750 gr/m
500 gr/m˛
70 - 75
90cm
110cm
SREDNJE
65%
35%
Ljetne bobice
Voćno
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Opuštajuće, euforično
750 gr/m
500 gr/m˛
70 - 75
90cm
110cm
SREDNJE
65%
35%
Ljetne bobice
Voćno
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam