NAJPRODAVANIJE VRSTE NOVI PROIZVODI VRSTE S VISOKIM UDJELOM CBD-A FEMINIZIRANE SJEMENKE SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA REGULAR SJEME ROBA
POČETNA O BARNEYSU BARNEYS FARM NA PUTOVANJU KORISNIčKA PODRšKA RECENZIJE KOLEKCIJA SJEMENA KANABISA FEMINIZIRANE SJEMENKE REGULAR SJEME SJEME KOJE AUTOMATSKI CVJETA BARNEY'S ROBA
Zkittlez OG Auto
Zkittlez OG Auto 1Zkittlez OG Auto 2Zkittlez OG Auto 3Zkittlez OG Auto 4Zkittlez OG Auto 5
Zkittlez OG Auto 6Zkittlez OG Auto 7Zkittlez OG Auto 8Zkittlez OG Auto 9

ZKITTLEZ OG AUTO STRAIN

UžIVAJTE U SNAZI GENETIKE ZAPADNE OBALE UZ NAš ZKITTLEZ OG CROSS

 
RATING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
ODABERI VELIČINU PAKIRANJA

Zkittlez OG Auto Sjeme Kanabisa

Voćne arome u kombinaciji sa našim cenjenim OG-om su pažljivo spojene zajedno u nešto što nikad nismo smatrali mogućim kod samocvetajućih biljaka. Sjajna kombinacija prekrasne genetike kombinuje se kako bi pružila kosmičko umirujuće iskustvo. Nakon samo 70 dana sazrevanja, bićete oduševljeni performansama ovog samocvetajućeg šampiona. Neverovatne arome obiluju, a pre nego što se osvestite, imaćete osećaj da držite retka voća u rukama. Puni THC-om, njegovi pupoljci obloženi šećerom daju radost i neutrališu Vaše bolove pre nego što vas otpuste u drugačiju, sanjarsku dimenziju. Potrudite se da ne propustite ovu ekstravagancu američke genetike u kategoriji samocvetajućih biljaka.

Kod unutrašnjeg uzgoja ZKITTLEZ OG AUTO™ možete očekivati monumentalan prinos do 600 g po m2, pravi podvig za automat. Prijavljeni su vanjski prinosi do 400 g po biljci.

Je li Zkittlez OG Auto Indica ili S
Sorte Zkittlez OG Auto od Barneys Farm je 50% Sativa 50% Indica

Koji je najbolji način za čuvanje sjemenki moje sorte Zkittlez OG Auto?
Za pravilno skladištenje sjemenki Zkittlez OG Auto, preporučuje se držati ih na hladnom i tamnom mjestu, u hermetički zatvorenoj posudi, idealno u hladnjaku uz pravilno označavanje i datiranje, izbjegavajući smrzavanje.

Koja je najbolja metoda za klijanje sjemenki sorte Zkittlez OG Auto?
Postoji mnogo tehnika za klijanje Zkittlez OG Auto sjemenki kanabisa ako je to dopušteno u vašem području. Metoda papirnatog ručnika uobičajena je metoda u kojoj se sjemenke Zkittlez OG Auto stave na vlažni papirnati ručnik, a zatim prekriju drugim vlažnim papirnatim ručnikom kako bi ostale vlažne. Nakon toga, papirnati ručnik držite na toplom, tamnom mjestu i provjeravajte ga svakodnevno kako bi ostao vlažan. Kada sjemenke Zkittlez OG Auto proklijaju, nježno ih posadite u tlo ili sličan medij za rast.

Koja je najbolja temperatura za klijanje sjemenki kanabisa Zkittlez OG Auto?
Sjemenke kanabisa Zkittlez OG Auto klijaju na temperaturama od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature ispod 70°F (21°C) i iznad 90°F (32°C) mogu spriječiti ili ugroziti zdravo klijanje. Niske temperature odgađaju ili čak zaustavljaju klijanje. Visoke temperature mogu uzrokovati loše klijanje, zaostajanje u rastu ili spor rast, te povećavaju mogućnost isušivanja sadnica.

Zkittlez OG Auto Sjeme Kanabisa SPECIFIKACIJE

FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Smirujući, fokusiran, dizalica, budnost, sreća, opuštenost
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-130cm
SREDNJE
50%
50%
Indica/Sativa
Slatko – kiseli bombon, tropsko voće, bobice, grejpfrut
Slatka, tropsko – zemljana, voćna, bobice, Skunky limun
5
SPECIFIKACIJE
FEMINIZIRANO
AUTOMATSKO CVJETANJE
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Smirujući, fokusiran, dizalica, budnost, sreća, opuštenost
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-130cm
SREDNJE
50%
50%
Indica/Sativa
Slatko – kiseli bombon, tropsko voće, bobice, grejpfrut
Slatka, tropsko – zemljana, voćna, bobice, Skunky limun
5
Ekskluzivni pristup samo za odrasle Sadržaj za osobe starije od 18 godina, a ulaz na barneysfarm.com rezerviran je za osobe punoljetne. U Nizozemskoj je punoljetnost 18 godina, provjerite lokalne zakone i poštujte ih. Svoje sjemenke marihuane šaljemo uz rezervaciju da se one neće koristiti u sukobu s nacionalnim zakonima. Kupci moraju biti svjesni da je sjeme kanabisa u nekim zemljama ilegalno. Barneys Farm osigurava ta sjemena pod uvjetom da ih neće odvoziti u zemlje u kojima su ilegalne. Oni koji su to uradili snose su.
Uđi, imam 18 ili više godinaNe prihvaćam